Reis rond de wereld met Secret Door

Dankzij Street View van Google Maps kan je virtueel de wereld verkennen. Dit leidde tot enkele leuke nieuwe websites. Eentje daarvan is The Secret Door of de geheime deur… 

Deze website is het werk van een bedrijf (in ramen en deuren) en duizenden vrijwilligers. Samen bouwden zij een databank van beelden geselecteerd uit Street View. Er zijn 90 locaties te bezoeken en ze worden regelmatig vernieuwd.

Hoe werkt het? Je klikt op de deur en plots sta je op de zuidpool, in een snoepwinkel, op de grote muur in China of een ander bekend of onbekend plekje op de wereldbol. Je kan via de Street View navigatiepijlen ter plaatse  rondkijken. Genoeg gezien? Druk op de deurknop linksboven en je reist meteen naar een nieuwe locatie. Heel verrassend. Nu eens zit je onderwater, dan weer ergens in een interieur, midden in een stad of een verlaten stukje natuur.

Via de knoppenblak links op het scherm kan je de plekjes die je net ontdekt hebt delen op je Twitter-, Facebook- of Google+ -pagina. In de rechterbovenhoek kan je met een muisklik de muziek uit of aan zetten. Droomde je ervan om ontdekkingsreiziger te worden? Ben je dol op verrassingen? Stap dan door The Secret Door!
The Secret Door

The Secret Door is presented by Safestyle UK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s